CBD Tartalú termékek online webáruháza.

Kimagasó THC-P, H4CBD, THC-PO, THC-JD, THC-V, CBG9, THC-B tartalmú vape, gumicukrok, virágok. Kizárólag raktáron lévő termékeket árulunk így a szállítási idő rendkívül gyors!

 

Rendeljen hivatalos forgalmazótól!

ÚJ

Canapuff Gummies Strawberry 25mg THC-P

Canapuff Gummies Strawberry 25mg THC-P

Eper ízű gumicukor Thc-p tartalom a megengedett 0,2 % alatt van. Több mint elég a kellő hatás eléréséhez. A kiváló minőségű THC-P tartalmának köszönhetően ez a termék fájdalomcsillapító hatással rendelkezik.Segíthet a szorongás és stressz kezelésében és javíthatja a pihenést és relaxációt.

 

Nagyszű lehet természetes tiszta életmód után vágyóknak!

Tökéletes ízesítésű gumicukor.

Zamatos ízvilág, tökéletes állag kiválló minőség!

Kiváló választás, magaddal tudod vinni így bármikor a rendelkezésedre áll kedvenc thc-p tartalmú gumicukrod.

 

Rendelésedet 48-órán belül kiszállítjuk!

THC-P GUMICUKOR RENDELÉS HIVATALOS FORGALMAZÓTÓL!

Nincs raktáron
7 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Mi a THC-P?

THC-P, más néven tetrahidrokannabinol-p, egy viszonylag új felfedezésű kannabinoid, kender növényben található. Eggyes kutatások szerint ez a vegyület erősebb hatással bírhat, mint a hagyományos THC. Pszichoaktív tulajdonságai miatt orvosi kutatások terén nagy érdeklődés övezi.Jelenlegi kutatások szerint a THC-P hatása mélyebb és hosszabb lehet, mint a hagyományos THC-é.

THC-P Hatása

THC-P egyik lehetséges hatása, hogy erősebb euforikus állapotot idézhet elő, mint a hagyományos THC. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók intenzívebb Hosszab hatást és szabadságérzetet tapasztalhatnak. Használatakor legyél óvatos és körültekintő. A THC-P, mint új kannabinoid, számtalan potenciális jótékony hatással bírhat. Ezeket kutatások jelenleg is folyamatban vannak. THC-P előfordulhat, hogy erősebb fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, mint a hagyományos THC, egyénfüggő. Segíthet a krónikus fájdalom enyhítésében. Ezen kívül lehetséges, hogy javíthatja az alvás minőségét segíthet a szorongás és stressz kezelésében.

 

Terhes vagy szoptató nők egyeztesen háziorvosával használata elött. Szív és magas vérnyomásal küzdő betegeknek nem ajánlott.Rendelj hivatalos forgalmazótól! Termékeinkre garanciát válallunk!Webshopunkban kizárólag eredeti termékeket találsz!Rendelés esetén 48 órán belül kézhez kapod a teréket!

 

THCp-tartalom: 25 mg

THCp-tartalom darabonként: 5 mg

Darbok száma: 5

THC-tartalom: kevesebb, mint 0,2 % 

 

Összetevők:cukor, kukoricaszirup, pektin, napraforgóolaj, víz, aroma, nátrium-citrát, nátrium-szulfát, természetes és mesterséges ételfesték, 25 mg kenderkivonat és növényi eredetű terpének

Adatok
Hasonló termékek