CBD Tartalú termékek online webáruháza.

Kimagasó THC-P, H4CBD, THC-PO, THC-JD, THC-V, CBG9, THC-B tartalmú vape, gumicukrok, virágok. Kizárólag raktáron lévő termékeket árulunk így a szállítási idő rendkívül gyors!

 

Rendeljen hivatalos forgalmazótól!

Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD Vape Pen
Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD Vape Pen
9 990 Ft

Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD Vape Pen

Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD

A Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD Vape Pen egy kiváló minőségű THCJD vape, mely igazi ízélményt nyújt a felhasználóknak. A lédús fekete cseresznye íz harmonikusan párosul az erős THC tartalommal, hogy egyedülálló élményt biztosítson az igényes felhasználóknak. A könnyen használható vape könnyedén illeszkedik a zsebedbe, így bárhol élvezheted a THCJD vape hatását. A Canntropy Black Cherry Fizz Vape Pen a legtisztább és legkiválóbb minőségű összetevőket tartalmazza, így biztos lehetsz benne, hogy csak a legjobbat szívod be. Próbáld ki ezt az intenzív ízt és éld át a Canntropy Black Cherry Fizz Vape Pen különleges világát!

 

Black Cherry Fizz ízű eldobható thc-b tartalmú pen.
250 szívás, 1 ml

THCJD tartalom: 90 %
Használatra kész!

 

Ki kell bontatni és használni!
Tökéletes ízesítésű vape!

Zamatos íz, páratlan illat, modern formavilág jellemzi!
Szívásra azonnal bekapcsol.

 

THCJD VAPE RENDELÉS HIVATALOS FORGALMAZÓTÓL!

Raktáron
9 990 Ft
Részletek

Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD

A Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD Vape egy kiváló minőségű THCJD vape, amely azonnali és hatékony THC-használatot tesz lehetővé. A termék legkiemelkedőbb jellemzője az elképesztően magas, 90%-os THC-tartalom, amely garantálja az erős és intenzív hatást.

A Black Cherry Fizz ízesítésének köszönhetően kellemes és frissítő élményt nyújt minden használatkor. Az élénkítő fekete cseresznye íz tökéletesen kiegyensúlyozott a THC erejével, így minden slukkot élvezettel fogsz szívni.

A termék könnyen és kényelmesen használható, ideális utazáshoz vagy otthoni használathoz egyaránt. A precíziós eljárásnak köszönhetően a vape-pen tökéletesen szabályozza a THC adagolását, így biztos lehetsz benne, hogy mindig pontos és egyenletes hatást fogsz tapasztalni.

A Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD Vape teljesen legális és biztonságos termék, amelyért nem kell aggódnod. Minőségi összetevői és gondos gyártási folyamata biztosítja, hogy csak a legjobbat kapd a pénzedért.

Fogd meg a Canntropy Black Cherry Fizz 90% THCJD Vape-et, és élvezd az erőteljes THC hatást és a frissítő cseresznye ízt egyetlen slukk alatt! Állj szemben a mindennapi stresszel és feszültséggel, és merülj el a Canntropy világában!

 

Megrendelt termékedet 48 órán belül kiszállítjuk neked.

 

Űrtartalom: 1 ml

THCJD tartalom: 90 %

Töltési lehetőség: Igen

THC-tartalom: kevesebb, mint 0,2 %

Eldobhatós elktromos cigaretta.

Adatok
Hasonló termékek