CBD Tartalú termékek online webáruháza.

Kimagasó THC-P, H4CBD, THC-PO, THC-JD, THC-V, CBG9, THC-B tartalmú vape, gumicukrok, virágok. Kizárólag raktáron lévő termékeket árulunk így a szállítási idő rendkívül gyors!

 

Rendeljen hivatalos forgalmazótól!

Canntropy Lychee Dream 90% THCJD Vape Pen
Canntropy Lychee Dream 90% THCJD Vape Pen
9 990 Ft
ÚJ

Canntropy Lychee Dream 90% THCJD Vape Pen

Canntropy Lychee Dream 90% THCJD

A Canntropy Lychee Dream 90% THCJD Vape egy kiváló minőségű vape patront jelent, melyet a legmagasabb színvonalú THCJD keverékkel töltöttek meg. A gyümölcsös ízű lychee álommal kápráztató élményt biztosít minden egyes fújással. A termék teljesen legális, fogyasztása nem jár káros hatásokkal vagy pszichoaktív hatásokkal. A kiváló minőségű összetevőknek köszönhetően pontosan ellenőrzött adagolást és egységes hatást biztosít. Könnyen használható, bármikor és bárhol élvezhető. Bízd meg a Canntropy Lychee Dreamet, és élvezd a tökéletes vape élményt. Legyél részese az új generációs kenderkészítményekkel élvezhető élménynek!

Lychee Dream ízű eldobható thc-b tartalmú pen.
250 szívás, 1 ml

THCJD tartalom: 90 %
Használatra kész!

 

Ki kell bontatni és használni!
Tökéletes ízesítésű vape!

Zamatos íz, páratlan illat, modern formavilág jellemzi!
Szívásra azonnal bekapcsol.

 

THCJD VAPE RENDELÉS HIVATALOS FORGALMAZÓTÓL!

Raktáron
9 990 Ft
Részletek

Canntropy Lychee Dream 90% THCJD

A Canntropy Lychee Dream 90% THCJD Vape egy kiváló minőségű THCJD vape, amely egyedülálló élményt nyújt minden felhasználónak. A termék magas THC tartalma (90%) garancia arra, hogy intenzív, erős hatást ér el minden használatkor.

A Lychee Dream ízesítés egy kellemes, édes ízt ad a vape-nek, amely frissítő és különleges élményt nyújt a felhasználónak. Az íz összhangban van a THC tartalommal, így minden slukk során garantált az élvezetes élmény.

A vapek használata számos előnnyel jár. A hagyományos dohánytermékekhez képest sokkal egészségesebb alternatívát jelentenek, ugyanis nem tartalmaznak káros anyagokat, amelyek károsíthatják a tüdőt és az egészséget. Emellett a vapek használata sokkal kényelmesebb és diszkrétebb, hiszen könnyen zsebre tehetők és szinte bárhol használhatók.

A Canntropy Lychee Dream 90% THCJD Vape kiváló választás minden olyan felhasználó számára, aki szeretné kipróbálni a vapek világát, és élvezni egy intenzív, kellemes élményt. Készülj fel egy lenyűgöző élményre, amely garantáltan felejthetetlen lesz!

Megrendelt termékedet 48 órán belül kiszállítjuk neked.

 

Űrtartalom: 1 ml

THCJD tartalom: 90 %

Töltési lehetőség: Igen

THC-tartalom: kevesebb, mint 0,2 %

Eldobhatós elktromos cigaretta.

Adatok
Hasonló termékek