CBD Tartalú termékek online webáruháza.

Kimagasó THC-P, H4CBD, THC-PO, THC-JD, THC-V, CBG9, THC-B tartalmú vape, gumicukrok, virágok. Kizárólag raktáron lévő termékeket árulunk így a szállítási idő rendkívül gyors!

 

Rendeljen hivatalos forgalmazótól!

ÚJ

EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS 5%

CBN prémium cseppjeinket prémium olívaolaj és kenderkivonat hígításával készítjük , melyet szuperkritikus CO2 extrakcióval nyerünk kémiai oldószerek használata nélkül. Ennek a kímélő módszernek köszönhetően szintetikus kannabiolok használata nélkül meg tudjuk őrizni a kannabiolok (CBD, CBG, CBDV stb.), terpének és más, a kannabisz növényben természetesen előforduló egyéb anyagok teljes spektrumát. Ez a komplexitás és az egyes kannabiolok és terpének közötti szinergia garantálja a lehető legnagyobb hatást.

Legyen fokozott óvatosság a CBN olajok kiválasztásakor. Nagyon sok tisztességtelen eladó van most a piacon alacsony minőségű termékekkel. Keressen teljes spektrumú olajokat, ne pedig csak izolált CBD-ből, további kannabiolok és terpének nélkül készült CBN-olajokat. Ezzel elveszíti az ezzel járó úgynevezett "entourage" hatást, ami jelentősen növeli az általános hatékonyságot.

A CBN prémium cseppjeink egy vegán termék, és biomasszából készülnek, amelyet a GACP szerint kezelnek, és a végtermékek megfelelnek a GMP szabványoknak.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát vagy tartósítószert. Harmadik fél laboratóriuma kannabiolra, nehézfémekre és peszticidekre tesztelt.

Javasolt adagolás:
3-4 csepp naponta
12 csepp max
Oldás:Vizben/Folyadékban

Izvilága:Természetes cannabis izű.

Erősségi szint: Erős!

Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Tartsa távol gyermekektől. Használat előtt rázza fel. Tárolja száraz és sötét helyen. Ne lépje túl a napi adagot.

10 ml-es kiszerelés

Nincs raktáron
14 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS egy kiemelkedő minőségű termék, amely kifejezetten a CBN (kannabinol) hatóanyagra épül. Ez a termék a legújabb és legfejlettebb technológiával készül, hogy a felhasználóknak a lehető legjobb élményt nyújtsa.

A CBN egyike a kannabisz növényben található kannabinoidoknak, amelyek különböző egészségügyi előnyöket nyújthatnak. A CBN hatékonyan csökkentheti a szorongást, segíthet az alvásproblémákkal és a krónikus fájdalommal küzdő embereknek, valamint enyhítheti az izomfeszültséget. Az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS sokoldalúságának köszönhetően számos ember számára hasznos lehet.

Ez a termék kiváló minőségű CBN-t tartalmaz, amelyet magas szintű kivonatolási folyamatoknak vetnek alá. Ez biztosítja, hogy minden csepp tartalmazza a maximális hatékonyságért felelős kannabinoidokat. Az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS tiszta és természetes összetevőkből készül, kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával.

A termék könnyen használható, hiszen mindössze néhány cseppet kell a nyelv alá csepegtetni. A gyors felszívódásnak köszönhetően a hatás gyorsan észlelhető, így azonnali enyhülést nyújthat az érintetteknek. Az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS hatását hosszú időre tervezték, így akár egész éjjel is garantálhatja a nyugodt alvást vagy a fájdalmak enyhítését.

Az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS kiváló minőségű üvegben kapható, hogy megőrizze az aktív összetevők frissességét és hatékonyságát. Az üveg cseppentő rendszerrel van ellátva, ami lehetővé teszi a pontos adagolást és a folyékony termék kifolyásának minimalizálását.

A termék teljes mértékben jogi alapokon nyugszik, és nem tartalmaz pszichoaktív összetevőket, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem fognak hallucinogén hatásokkal szembesülni. Ez azt is jelenti, hogy az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS biztonságosan alkalmazható és nem okoz függőséget.

Az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS garantálja a felhasználóknak a termék magas minőségét és hatékonyságát. A termék hosszú távú felhasználásával kedvező hatásokat lehet elérni az alvás minőségének javításában, a szorongás csökkentésében és a fájdalom enyhítésében. Ha keres egy magas színvonalú CBN terméket, amely kielégítené ezeket az igényeket, az EIGHTY 8 CBN PREMIUM DROPS kiváló választás lehet az Ön számára.

Hasonló termékek